Nimitysuutisia Assistor-Uutterassa

Anette Lönegren on nimitetty Assistor-Uutteran Informaatiopalvelut -liiketoiminnan tiiminvetäjäksi. Anette siirtyi uuteen tehtäväänsä Assistor-Uutteran asiakastuen koordinaattoritehtävistä. Anette on pitkän linjan huolinta-alan ammattilainen ja työskennellyt aiemmin urallaan Uuttera Oy:n huolintatehtävissä.

Torsti Toivonen on nimitetty Assistor-Uutteran Turun toimipisteen tuotantopäälliköksi. Torsti on siirtynyt uuteen tehtäväänsä Assistor-Uutteran Hangon toimipisteen työnjohtajan roolista. Torsti on koulutukseltaan insinööri ja työskennellyt aiemmin urallaan mm. huolinta- ja logistiikka-alalla.

Fredrik Rantala on nimitetty Assistor-Uutteran Hangon toimipisteen vahvasti kasvavan varusteluliiketoiminnan työnjohtajaksi. Fredrik on koulutukseltaan taloustieteiden maisteri ja hänellä on työkokemusta erilaisista logistiikka-, vene- ja autoalan asennus- ja työnjohtotehtävistä. Fredrik on myös työskennellyt 2000-luvun alkuvuosina Assistor Oy:ssä autoasentajana sekä ajoneuvologistiikan tietojärjestelmäkehitystehtävissä. 

Anette, Fredrik ja Torsti ovat aloittaneet uusissa tehtävissään Assistor-Uuttera Oy:ssä ja heidän sähköpostiosoitteensa on muotoa: etunimi.sukunimi@assistor-uuttera.fi.

Assistor-Uuttera toivottaa kaikille nimitetyille menestystä ja onnea uusissa rooleissa ja tehtävissä!